Projects

Active-Aqau Het nieuwe efficiëntere eb en vloed.

Bij Paddock Maker weten we hoe belangrijk een goede irrigatie van uw manege, rijbak of buitenpiste is. Natuurlijk is het verdrijven van stof een must, maar beneveling en irrigatie van een paardenpiste is tevens nodig om een stabiele, veerkrachtige ondergrond verkrijgen.

comments 0

Dealerschap HIT Active-Aqua

PaddockMaker breidt de samenwerking met de Duiste firma HIT-Active uit met het dealerschap van hun Active-Aqua tak. PaddockMaker wordt hiermee officiële dealer en aanspreekpunt en gaat zorg dragen voor de promotie, verkoop en de aanleg van dit unieke irrigatie systeem in Nederland en België.

comments 0

Custom stal en hoevenslijtage opgelost.

Josephine van Equi Guidance op de Veluwe vroeg ons te helpen met twee problemen. Ze had een extra box nodig, die ook gebruikt kon worden om in de zomer maanden een tafel neer te zetten om aan te lunchen en die afwijkende maten had.

comments 0

Hooiruif op maat

Voor Paardentrainings centrum Van Stal hebben we in de paddock van de Shetlanders de stallen omgebouwd tot hooiruif. De pony's kunnen nu via twee anderen stallen, die altijd open staan en fungeren als inloop/slaapstal, de hooiruif bereiken.

comments 0

Van weide naar Paddock

In Abcoude hebben we deze weide omgebouwd tot een volledig gedraineerde Paddock, waar de paarden elke dag van kunnen genieten. Voor de afscheiding tussen de grond en het zand hebben we gekozen voor stammen van Douglas-spar.

comments 0

Alleen zand in uw Paddock??

Bij Paardenhouderij Op de Brant hebben ze een jaar geleden 90 ton zand in de paddock verdeeld. Het zag er prachtig uit en verwacht werd dat,vanwege de schuine ligging van de paddock, het water er goed af zou lopen. De paddock werd goed onderhouden.

comments 0

Pages

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker