Custom stal en hoevenslijtage opgelost.

Josephine van Equi Guidance op de Veluwe vroeg ons te helpen met twee problemen. Ze had een extra box nodig, die ook gebruikt kon worden om in de zomer maanden een tafel neer te zetten om aan te lunchen en die afwijkende maten had. De paarden van Josephine staan bijna altijd buiten in een Paddock-Paradise, maar voor die paar dagen per jaar, dat ze binnen staan, moeten ze alle drie een eigen box kunnen gebruiken. De ruimte die nog beschikbaar was voor de box werd al gebruikt als ingang voor twee andere boxen. De achterwand werd gescheiden door een deur, waarachter de hooiopslag is en die bereikbaar moest blijven. In de voorwand wou ze graag een schuifdeur, die ze als de stal niet gebruikt wordt, helemaal opzij kan schuiven. Zo kunnen ze makkelijk hooi halen.
Meer custom kan bijna niet. PaddockMaker heeft alles opgemeten en HAU heeft alles op maat en naar wens gedaan. De voorwand is 4,71m en de hoogte 2,15m normaal is de werkhoogte 2,2m, maar dat ging niet vanwege de draagbalk van het gebouwtje. Geen probleem....

Het tweede probleem was bij de hooiruif, die op het straatwerk staat. Door het vele geschuifel bij de ruif sleten de hoeven iets te snel op het straatwerk. Het leek ons zonde om het straatwerk uit te breken en er een "normale" paddockbodem in te leggen. We hebben ervoor gekozen om de Lochmatten van hit op het straatwerk te leggen. Regenwater loopt gewoon van de matten af of eronder door. Beetje zand erop en klaar. Een mooie bodem waarop de hoeven niet meer te snel afslijten.

www.equinuidance.com/

EQUI GUIDANCE biedt:

· Persoonlijke leiderschapsontwikkeling

· Teambuilding leiderschapsontwikkeling

· Training in natuurlijk leiderschap
EQUI GUIDANCE leert je op een creatieve natuurlijke manier meer over de authentieke leider in jezelf, je team, je collega’s en de drijfveren die daar achterliggen. Je doet dit door te werken met paarden, samen buiten in de natuur.

Paddockmaker is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van paddocks, rijbakken, weide afrasteringen, hekwerken, stalbodems, gedraineerde zandvlaktes met paddockmatten, stallen en boxen in heel Nederland en belgie.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker