Aanleg van een Paddock of Paddock Paradise

Paddock Maker kan voor u de complete aanleg van een paddock of een paarden paradise voor u verzorgen, van eventuele sloopwerkzaamheden tot landscaping en alles wat er nog tussenin zit. Wij maken paddocks, paardenafrasteringen, weideafrasteringen, leggen gedraineerde zandvlaktes aan, maken paddock poorten, rijbakken en bodems. Natuurlijk kunt u ons ook voor losse onderdelen van de aanleg van uw paddock inschakelen, bijvoorbeeld voor het plaatsen van de afrastering.

Aanleg Paddock

Bij al onze werkzaamheden houden we er rekening mee, dat u de paddock of de wei weer zo snel mogelijk in gebruik wilt nemen. Door snel te werken proberen we overlast die de aanleg van een paddock of paarden paradise met zich mee brengt, te beperken en de aanlegtijd zo kort mogelijk te houden. We voeren de werkzaamheden dan ook altijd aansluitend uit. Ook dragen we er zorg voor alles schoon wordt opgeleverd.

Heeft u vragen over de aanleg van een paddock of een paarden paradise, neem dan gerust contact met ons op. Paddock Maker heeft ruime ervaring met de aanleg van een verschillende soorten padocks en we helpen u graag verder op weg.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker