Pony´s en Shetlanders

Onze paddock- en paardenafrastering is ook geschikt voor pony´s en Shetlanders. Natuurlijk wordt voor hen de hoogte van de omheining alsook de afstand van het het hekwerk en de van de liggers aangepast, maar verder maken we de omheiningen voor pony´s en Shetlanders net zo robuust en stevig als onze afrastering voor paarden.

En dat is nodig ook, want deze kleine rakkers zijn vaak echte Houdini's en verhalen over hun uitbraken en sloopdrift zijn overal op Internet te vinden. Bovendien schuurt een Shetlander bij jeuk zich graag tegen de omheining aan en daarbij wordt ook het schrikdraad vaak niet geschuwd. Dankzij de stevige stalen liggers zijn onze omheiningen ook hiertegen bestand. Kortom ook Shetlanders staan veilig binnen de omheining van Paddock Maker.

Shetlander paddock paradise
  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker