Paddock Paradise voor Van Stal Amsteveen
Pony Paddock

Paddock Paradise voor trainingscentrum Van Stal Amsteveen

Trainingscentrum Van Stal heeft besloten hun paarden "van stal" te halen en ze de mogenlijkheid te geven om te keizen of ze binnen willen staan, naar buiten gaan of naar de zand paddock te lopen voor een stof douche in het zand.
We hebben op dit deel van het terrein een paddock gemaakt voor de Shetlanders en de Welshpony's. De oude stapmolen is gesloopt en vervangen door een longeercirkel van 14,5 m breed. Verder hebben we een paar bomen geplant om in de zomer de nodige schaduw te geven over de paddock. In de paddock is er nog een kleine gewen/nursery paddock gecreëerd om nieuwe paarden te laten wennen aan de groep of een zieke pony te verzorgen. De pony's hebben de mogelijkheid om het goed weer zich naar het water aan de voorkant te begeven. Er zijn tevens twee hooiruiven van HAU geplaatst, die op gezetten tijden open en dicht gaan, zodat de pony's de hele dag met intervallen gevoerd kunnen worden.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker