Paddock Paradise voor Van Stal

Voor de omloop in de Paddock Paradise hebben we gekozen voor een robuuste permanente afzetting met een half verharding. Een omloop creëeren met prikpaaltjes en draad , die na een half jaar op de grond liggen leek ons geen goed idee. We wouden een omloop maken die zomer en winter 24/7 belopen kan worden. Het pad is gemaakt van een laag split waar de paarden prima over kunnen lopen, deze zorgt ervoor dat de omloop niet verandert in een modderpoel. De hekwerken zijn hoog genoeg om de paarden binnen te houden en stevig om het nodige schuur en duw werk te kunnen weerstaan. Tegen het rotten van de palen hebben we postsavers aangebracht op de palen. Ze kunnen de omloop maar op een manier in en via het hooigebied er weer uit.
www.vanstal.nl

Paddockmaker is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van paddocks, rijbakken, weide afrasteringen, hekwerken, stalbodems, gedraineerde zandvlaktes, stallen en boxen in heel Nederland en belgie.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker