Paddock in Cadier en Keer

Deze paardeneigenaren hadden er genoeg van dat hun paarden in de blubber stonden. Ze vroegen naar een oplossing voor het water, waarbij ze ook nog eens in de paddock konden rijden of longeren. Geen probleem!! We hebben hier gekozen voor het HIT-Drain raster, deze liggen nagenoeg waterpas en draineren op elke cm2. Onder dit raster ligt een laag van gemiddeld 5cm fijn split 1/5 mm, deze is om het raster te leggen en de zand uit de grove split te houden. Met daaronder weer een laag grof split om water op te vangen en te bufferen. Het grondwerk onder de paddock ligt onder afschot om het water naar de drain te krijgen.
De eigennaren hebben er voor gekozen om zelf hun afrastering te plaatsten.

Paddockmaker is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van paddocks, rijbakken, weide afrasteringen, hekwerken, stalbodems, gedraineerde zandvlaktes, stallen en boxen in heel Nederland en belgie.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker