Hooiruif op maat

Voor Paardentrainings centrum Van Stal hebben we in de paddock van de Shetlanders de stallen omgebouwd tot hooiruif. De pony's kunnen nu via twee anderen stallen, die altijd open staan en fungeren als inloop/slaapstal, de hooiruif bereiken. De eigenaresse kan nu in het midden genoeg hooibalen opslaan voor een week of twee en de porties hooi naar de zijkanten verdelen. De hooiruif zelf is door HAU precies op maat gemaakt en geïnstalleerd door PaddockMaker. Deze hooiruiven zijn ook te verkrijgen met een slowfeed net die automatische op en neer gaat na gelang uw eigen wensen.

www.vanstal.nl/

Paddockmaker is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van paddocks, rijbakken, weide afrasteringen, hekwerken, stalbodems, gedraineerde zandvlaktes met paddockmatten, stallen en boxen in heel Nederland en belgie.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker