Mooie en robuuste hekwerken voor paddocks

Paddock hekwerken

Paddock Maker maakt mooie en robuuste hekwerken en omheiningen van hout gecombineerd met staal of geheel van staal. Ons hekwerk biedt veel voordelen en is een oplossing voor veel voorkomende problemen zoals kapotte draad of paarden die door de liggers van het hekwerk eten.

Hout gecombineerd met staal of alleen staal

Voor onze hekwerken met hout gebruiken we houten palen van 250cm lang en een doorsnede van 14cm. De palen zijn geïmpregneerd en geschaafd en hebben een ronde kop. Voor maximale stevigheid zetten we de palen tenminste 90 cm diep in de grond. Paarden kunnen hier gerust tegen aan schuren en leunen.

Voor onze geheel stalen hekwerken gebruiken we gegalvaniseerde palen van 8x8 cm in combinatie met 3 gegalvaniseerde liggers van ø5,08 cm. Ons volledig stalen hekwerk is inclusief poort(en).

Paddock Maker stelt de palen met de hand en onze hekwerken staan dan ook op de centimeter nauwkeurig in één lijn. Palen staan 3 meter uit elkaar en zijn verbonden door de 3 stalen liggers van gegalvaniseerd verjongt verbonden staal en een doorsnede van 4,3 of 5,08 cm. Het staal zelf heeft een dikte van 3,2 mm en een lengte van 6 meter. De buizen zijn verjongd verbonden en vormen zo een geheel.

Duurzame Paardenomheining

Om onze omheining duurzamer te maken, worden de houten palen voorbehandeld, geïmpregneerd en voorzien van Postsaver houtrot bescherming. Dankzij deze
paalbeschermers wordt de levensduur van een houten omheining verdubbeld.

Hekwerken van Paddock Maker zijn stevig, robuust, duurzaam en zeer mooi door de combinatie van hout en staal.

Prijzen

Onze hekwerken van hout gecombineerd met staal zijn er al vanaf €32,50 /m. De geheel stalen omheiningen zijn er al vanaf €80 /m. Bij de stalen optie zijn poorten inbegrepen.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Wilt u meer weten over onze hekwerken? We komen graag bij u langs voor een gesprek of een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook bellen op 0652740887 of neem hier contact met ons op.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker