Paddockhekwerk

Paddockhekwerk

Description: 

Onze paddockhekwerken zijn stevig, robuust, duurzaam en zeer mooi door de combinatie van hout en staal. We gebruiken voor ons hekwerk geïmpregneerde of gecreosoteerde en geschaafde palen van 250cm lang met een doorsnede van 14cm. Voor maximale stevigheid zetten we de palen tenminste 90 cm diep in de grond. Paarden kunnen hier gerust tegen aan schuren en leunen.

De palen staan 3 meter uit elkaar en zijn verbonden door liggers van gegalvaniseerd staal met een doorsnede van 43mm. De hoogte van het hekwerk en de afstand tussen de liggers kunt u zelf bepalen met een minimale afstand voor de veiligheid. Voor Shetland- en ponypaddocks hanteren we andere maten, maar gebruiken we wel dezelfde robuuste materialen.

Vanaf:
Vanaf: 
€30/m

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker