Hau Stallen en Boxen

Nieuw bij Paddock Maker: stallen en boxen van Hau

Maatwerk in Stalbouw

Paddock Maker is de officiële dealer in Nederland en België van het Duitse stalbouwbedrijf Hau. Hau heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van stallen en heeft zich inmiddels meer dan bewezen. De constructie en de afwerking van hun stallen zijn van hoogstaande kwaliteit en ook het uiterlijk is bijzonder fraai. Alle onderdelen, van panelen tot bouten, worden door Hau in eigen huis gemaakt. Hau hanteert geen standaard maten: alle stallen en boxen worden op maat gemaakt. Als dealer nemen wij de maten op en zorgen dat uw stal of box wordt geleverd en gemonteerd.

Boxen

Paddockmaker kan alle Hau-modellen in iedere maat leveren. De fraaie en stijlvolle boxen worden uitgevoerd in gegalvaniseerd staal, edelmetaal en poedercoating in elke gewenste ralkleur. Voor de wanden heeft u de keuze uit Denya of Bilinga hardhout, Douglas spar of kunststof. Troggen zijn draaibaar naar buiten en het contact tussen mens en paard is optimaal. Bijvoorbeeld bij Model Equipe H met zijn horizontale buizen en lage voorkant. De hogere tussenwanden en de zijdelingse bogen verhinderen het directe contact tussen paarden onderling binnen het eetbereik en garandeert zo de gewenste veiligheid.

Buitenstallen

De buitenstallen van Hau bieden u de mogelijkheid boxen te hebben zonder daar een apart gebouw voor nodig te hebben. Zo kan voordelig stal, hooi-materiaalopslag en een ontspan ruimte worden gecreëerd. Een licht- en luchtopening aan de bovenkant zorgt voor een goede ventilatie in de stal en uw paard staat overdag niet in het donker. Het systeem is erg flexibel, u kunt zelf kiezen hoeveel units u wilt plaatsen. De voorkant kan worden opengelaten om een hooi/stro opslag te creëeren of worden voorzien van een deur voor een zadelkamer of een plek om even op te warmen. Ook hier heeft u de keuze uit diverse hoogwaardige materialen.

Alle stallen en boxen van Hau voldoen aan de nieuwe richtlijnen zoals vermeld in 'De Gids voor Goede Praktijken' (GvGP) geschreven in opdracht van Staatsecretaris Bleker van het ministerie van Economie, Landbouw en Innovatie (EL&I). Hierin wordt beschreven wat er nodig is om het welzijn en de gezondheid van de paarden te borgen.

Prijs

De stallen van Hau hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kosten voor opmeten en monteren zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt bij ons ook terecht voor andere producten van Hau zoals voersystemen, stalmatten en stalbenodigdheden. Op onze website hebben we een selectie gemaakt van een deel van hun producten.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker