Knabbel-proof Hekwerk

Paarden zijn echte knabbelaars. Dankzij hun kauwbehoefte wordt er speeksel aangemaakt en daarom knabbelen ze dan ook graag aan van alles en nog wat: bast van bomen, blaadjes of hout en dus ook het hekwerk. Een paddock geheel gemaakt van hout kan daar dan de dupe van worden, zelfs indien er schrikdraad wordt gebruikt. Vaak is het bovendien zo, dat wanneer een paard er eenmaal in geslaagd is om een deel van de afrastering los te maken, hij de smaak pas goed te pakken krijgt en volgt er ongetwijfeld nog meer.

Veilige afrastering voor paarden

Dankzij het gebruik van stalen liggers is het paddock hekwerk van Paddock Maker ´knabbel-proof´, want de paarden kunnen niet door de stalen liggers heen eten. Het gevolg is dat ons hekwerk langer meegaan en dat paarden zich bovendien niet kunnen verwonden of kunnen uitbreken.

paddock, hout
  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker