Paddock hekwerken

FRISSE LUCHT EN MEER BEWEGING...

Het wordt steeds meer een must om een paddock aan uw stal te hebben. Voor een Manage of Pensionstalling is het een goede manier om zich te onderscheiden op de markt en hun voorkeur voor Paardenwelzijn te tentoonstellen. Voor de particulier is het een mooie manier om hun paard een frisse neus te laten halen als weidegang niet mogelijk is vanwege te nat weer bijvoorbeeld.

Stabiel en stevig en vervaardigt uit 2" stalen buizen zijn de paddock hekwerken zeker paardenproof.
Deze hekwerken zijn van gegalvaniseerd staal kunnen op elke maat geleverd worden met of zonder weide poort. De staanders zijn 8x8 cm en de liggers 5,3 cm dik. De hekwerken kunnen in beton gestort worden of geleverd worden met een voetplaat om op de beton vast te boren. Ze zijn ook demonteerbaar, mocht u kiezen om de paddock later te vergroten is dat geen probleem. De vloer van de paddock moet droog en stabiel zijn.

Paddock
  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker