Postsaver Paalbescherming

Om onze Paddock Maker omheiningen nog duurzamer te maken, kunnen we tegen een geringe meerprijs ons hekwerk voorzien van de paalbeschermers van Postsaver. De levensduur van een houten omheining wordt hiermee verdubbeld. Ook indien u zelf een houten omheining of hekwerk wilt gaan plaatsen, kunt u bij ons terecht voor de beschermhoezen van Postsaver.

Postsaver paalbeschermers zijn hoezen/sleeves bestaande uit een zware buitenlaag van polyethyleen en een smeltbare bitumen binnenlaag. Postsaver is in verschillende diameters verkrijgbaar en daarom geschikt voor alle soorten houten palen. De huls is 35 cm lang en wordt nadat hij om de paal is geschoven, aangebracht met een gasbrander. Door de hitte smelt het bitumen en krimpt de thermoplastische huls rond de paal. Omdat de Postsaver wordt aangebracht op het punt 'lucht – grond', is de paal optimaal beschermd tegen houtrot en gaat dus veel langer mee. De palen kunnen vervolgens op normale wijze worden geplaatst. Postsaver beschermhulzen kunnen over geimpregneerde houten palen worden aangebracht.

Postsaver toepassingen

Postsaver sleeves kunnen worden gebruikt om alle hout in grondcontact te beschermen tegen houtrot en schimmels. Dus niet alleen voor paardenomheiningen of weideafrastering, maar ook voor bijvoorbeeld in de tuin, commerciële hekwerken, bij speeltoestellen of zelfs bij bevestigingspalen voor klimmers.

Prijzen

De prijzen van zijn afhankelijk van de afname-aantallen. Voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of via telefoonnummer 06-52740887

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker