Buitenstal

Met de buitenstallen van Hau heeft u de mogelijkheid om boxen te hebben, zonder dat u daar een apart gebouw voor nodig heeft. Zo kunt u economisch voordelig in behoefte voorzien, om stallen, hooi-materiaalopslag en een ontspanruimte te creëeren. Er is een licht en lucht opening aan de bovenkant. De lucht opening zorgt voor een goede ventilatie in de stal en door de lichtstraat staat uw paard overdag ook niet in het donker. De wanden kunnen gevuld worden met Denya hardhout, bilinga hardhout, douglas spar of kunstof. Hier is een buitenstal met drie boxen afgebeeld, maar is ook de mogelijk om meer units te plaatsen. Tevens kunt u in plaats van een staldeur de voorkant openlaten om een hooi/stro opslag te creëeren of volledig dicht te maken met een deur voor een zadelkamer of een plek om even op te warmen. De paddock is van volledig staal en is een optie. Ook deze wordt volledig op maat gemaakt naar uw wensen.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker