HAU boxen

PADDOCKMAKER OFFICIEEL DEALER VAN HAU IN NEDERLAND

Paddockmaker is het aanspreekpunt in Nederland voor de Duitse firma HAU. We nemen de maten voor u op, zorgen dat het materiaal geleverd wordt en monteren alles voor u en dat voor de zelfde kosten als in Duitsland, geen cent meer. Hau heeft zich meer dan bewezen een topper te zijn in dit segment. HAU heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en fabricage van stallen voor koeien, schapen en natuurlijk paarden. De constructie en de afwerking zijn dan ook van een degelijke zware kwaliteit, zoals u dat van een Duitse fabrikant mag verwachten. Alles wordt in eigen huis gemaakt van grootste paneel tot de kleinste bout.

Alles wordt voor u op maat gemaakt, Hau hanteert geen standaard maten. Uw boxen kunnen zo groot of klein zijn, zoals u dat wilt.
Tevens leveren we buitenstallen, voersystemen, stalmatten en stalbenodigdheden. Op deze website hebben we een selectie gemaakt van een deel van hun producten.
Natuurlijk kunt u ook op de site van Firma Hau kijken voor het totale assortiment.
WWW.HAU-PFERDESPORT.DE

Als u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen.

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker