Inrichting en Landscaping Paddock Paradise

Voor paarden maakt het niet uit over welk soort terrein u de beschikking heeft: vlak, heuvelachtig, bos of strand. Bij de inrichting van een paddock of een paarden paradise zijn de grootte, de vorm en de eigenschappen van het terrein minder belangrijk dan hoe het terrein wordt gebruikt. Om de principes van het paarden paradise toe te passen, hoeft het stuk land niet groot te zijn. Het belangrijkst is het pad dat de route van het paarden paradise vormt.

Indeling paddock en paarden paradise

Door een optimale configuratie van de omheining van het paarden paradise en de strategisch toegepaste stimuli wordt het paard als het ware gefopt om te denken dat hij in de vrije natuur leeft en worden ze gestimuleerd tot beweging, die het leven van wilde paarden zoveel mogelijk benadert. Onze omheining is aan te passen aan vrijwel alle terreinen en we geven u een advies op maat hoe u uw terrein het beste kunt indelen.

Landscaping

Wilt u weten welke bomen aan te planten bij u rijbak of paddock? Wat groeit waar en wat waar niet? Welke bomen en planten zijn giftig voor paarden? Ook op deze vragen hebben we ook antwoorden. In ons team zit de kennis van 15 jaar landscaping-ervaring. Indien gewenst, kunnen we ook de keuze van soorten, de aanschaf en de aanplanting van bomen, struiken en planten voor u verzorgen.

paddock landscaping
  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker