Paddockpoorten

Paddockpoorten

Description: 

Onze jarenlange ervaring in de paardenwereld heeft ons geleerd dat paddockpoorten met staanders (verticaal hekwerk) beter werken dan poorten met liggers (horizontaal hekwerk). Ten eerste kunt u er zelf makkelijk doorheen stappen, zodat u de poort niet altijd hoeft te openen. Paarden kunnen hun hoofd erdoorheen steken, maar komen niet vast te zitten en ook raken ze niet met hun benen verstrikt in het hekwerk van de poort.

Onze paddockpoorten zijn robuust en geschikt voor heavy duty gebruik. We maken poorten in elke gewenste lengte en hoogte. De meeste paddockhekwerken zijn nogal licht van constructie. Onze poorten vereisen een wat steviger hekwerk. Vaak betekent dit dat de bevestiging en/of paal waar de poort aanhangt, wat meer aandacht verdient tijdens de aanleg. Heeft u advies nodig hierover? Wij vertellen u graag meer of komen langs om uw situatie te bekijken.

Onze paddockpoorten worden op maat voor u gemaakt. Hoogte en lengte worden door u zelf bepaald. De spijlbreedte van de poort is afhankelijk van welke soort paarden er in de paddock of wei staan: paarden, pony's of Shetlanders. De poort is van onbehandeld staal met spijlen van 4,2 cm doorsnede. Het staal van de poort zelf is rond 6 cm en buiswanden van 3,2mm dik! Onze paddockpoorten kunnen dus tegen een stootje en zijn gemaakt om jaren mee te gaan. U kunt heeft de keuze om de poort alleen in de menie te laten of door ons te laten spuiten, galvaniseren of te poedercoaten. Voor de laatste twee opties geldt een meerprijs.

Het werk voor het maken van de ophanging verschilt per locatie en project. De poorten zijn vrij zwaar en hebben een degelijke verankering nodig, dit wordt door ons ter plekke bekeken en verzorgd en u ontvangt hiervoor een vrijblijvende offerte.

Vanaf:
Vanaf: 
€450

  • PaddockMaker heeft een systeem gemaakt, waarmee onze paddock nog jaren meekan, er prachtig uitziet en onze paarden veilig staan zonder zich te verwonden.
    Ilse
    Paardenhouderij Op de Brant
  • Palen van ø 140mm dik!! Ze staan 900mm in de grond. De liggers zijn van gegalvaniseerd staal 3,2mm dik en ø43mm BUILD FOR HEAVY DUTY
    Ralph
    Eigenaar Paddock Maker